Tradycyjna receptura

O nas


Pierwsze szlify w zawodzie piekarza, senior rodu Andrzej Słomkowski, otrzymał w latach pięćdziesiątych XX wieku w Jeleniej Górze.
Pod koniec lat osiemdziesiątych udało mu się spełnić swe marzenie i wraz z synem Robertem otworzył piekarnię, by móc samodzielnie realizować swoją pasję
 
Dziś, wieloletnie doświadczenie pozwala nam na produkcję pieczywa o wysokiej jakości i doskonałych walorach smakowych.
I choć w naszym zakładzie posiadamy nowoczesny park maszynowy, to wizytówką firmy są tradycyjne receptury, z wykorzystaniem naturalnych składników.
 
Automatyzacja procesów produkcyjnych i logistycznych pozwoliła jedynie usprawnić procesy technologiczne, podnosząc jakość produktów,
przy zachowaniu wspomnianych, tradycyjnych receptur.
 
Nasz największy kapitał stanowią pracownicy firmy. Dzięki swej wiedzy, umiejętnościom i zaangażowaniu są jednym z najważniejszych
filarów naszego przedsiębiorstwa.
 
Od wielu lat spełniamy standardy HACCAP i nadal dążymy do ciągłego doskonalenia, by utrzymać stabilną i wysoką pozycję
na rynku piekarniczym w regionie.

Historia